top of page
Hoe snel kan ik mijn taart in huis hebben als ik bij zusjebakt wil bestellen? 

De taarten zijn voor mij een passie naast het dagelijks leven als manager in de gezondheidszorg. Helaas kan ik daarom maar een beperkt aantal bestellingen aannemen. Het is handig om zo vroeg mogelijk te overleggen, zodat ik jouw taart goed kan inplannen. Mocht je op de kortere termijn toch heel graag een taart willen, neem dan even contact op of er mogelijkheden zijn. 

Aan wat voor kosten moet ik denken?

De prijzen in de lijst zijn richtprijzen voor enkele veel-voorkomende taarten. De precieze prijs voor jouw taart is afhankelijk van wat je wilt: wat voor een soort taart, hoeveel personen, etc. Ik doe je daarom graag een passend - uiteraard vrijblijvend - aanbod als ik je wensen weet. Zusjebakt werkt uitsluitend met de beste ingrediënten en huisgemaakte producten, en biedt kwaliteit voor eerlijke prijzen.  

Kan de taart bezorgd worden?

Zusjebakt werkt  vanuit de regio Nijmegen. Als je de taart zelf ophaalt, zijn daar uiteraard geen kosten aan verbonden. Als je de taart wilt laten bezorgen komt er een vergoeding bij voor bezorgkosten, als de afstand meer dan 5 km is. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Stel je vraag via het contactformulier en ik laat het je weten!

bottom of page